7633 Pécs Dr. Veress Ede utca 2
Csütörtök 16:00-19:00 Rendelési idő

HIFU kezelés UltraIntima 360 készülékkel

Kiknek ajánljuk?

Változókorban fellépő hüvelyiszárazság a hormonhiány következményeként fellépő csökkent rugalmasság velejárója. A hüvelyi megújulás/fiatalítás céljából javasoljuk a kezelést menopauzában lévő hölgyek számára elsődlegesen. Ezen kívül azoknak a fertilis korú 30-40-es éveiben járó hölgyeknek is ajánljuk, akiknek szülést követően leromlott a házaséletük, vagy akiknél a partner számára nem megfelelő, kitágult hüvelyről és emiatt leromlott sexuális érzetről panaszkodik. Ebben a populációban hüvelyi szülést követő regenerációra és sexuális élet fellendítésé céljából ajánljuk, hiszen minden nő életében bekövetkezik olyan esemény (szülés, menopauza), melynek hatására a 70-80%-uk esetében a női szervek negatív fizikai változáson mennek keresztül és ez hosszú távon kellemetlen tünetekhez, illetve életminőslég-romláshoz vezet.

Mik ezek a tünetek?

· hüvelyszárazság

· hüvelyfal sorvadása az öregedés hatására

· fájdalmas szexuális együttlét

· visszatérő fertőzések

· viszkető, égő érzés

· meggyengült hüvelyfal

· csökkent elaszticitás, izomtónus

Bár a NŐK nem szeretnek beszélni ezekről a problémákról és azt gondolják, egyedül őket érinti, fontos tisztázni, hogy szinte mindegyikőjük átmegy ezeken a tüneteken idővel és akár 20 év házasság után is törést tud okozni a szexuális életünkben. Az intim területek egyensúlya és állapota fontos tényező az életminőség és boldogság, női kiteljesedés terén és ezért egyre növekszik a hüvelyi rejuvenáció jelentősége és eszköztára.

A panaszok megszüntetésére, illetve enyhítésére az esztétikai nőgyógyászat legújabb innovációja a fókuszált ultrahangos UltraIntima 360. Az UltraIntima 360 egy non-invazív, gyors és fájdalommentes 1 órás ebédidős orvosi eljárás. A készülék egy 3 mélységben célzó, 360 fokban rotálódó henger formájú, fókuszált ultrahangot kibocsátó eszköz.

A kezelés nem kellemetlenebb, mint egy átlagos nőgyógyászati vizsgálat.

A Skinique MED-ben nőgyógyászati területen nagy gyakorlatot szerzett női orvosunk diszkréten és megértően áll vendégeinkhez.

A gyors konzultációt követően azonnal megkezdi a kezelést, mely 30-40 percig tart maximum és csupán enyhe melegség-érzettel jár. Kérjük, a kezelésre hozza magával 3 hónapnál nem régebbi negatív citológiai leletét.

Hogyan működik?

Az UltraIntima egy 360 fokban elforduló fókuszált ultrahangos eszköz, mely lehetővé teszi, hogy a hüvelyfalban több mélységben precízen apró hőpontokat hozzunk létre. A besugárzott ultrahangos energia több mélységben kollagén denturációt, kontrakciót indít el, illetve segíti a szövetek megújulását, revitalizációját. A hüvelyfal vastagsága nő, újra egészséges, friss sejtek épülnek. Megindul a szöveti reorganizáció és regeneráció, nő az elaszticitás. Megállítjuk a menopauza miatt elinduló szöveti öregedést/sorvadást, így a hüvelyi szövetek újra megvastagszanak, megszűnik a hüvelyszárazság, helyreáll a hüvelytónus és egészségessé válik a hüvelyfal.

Hány alkalom, mennyi idő?

Már egyetlen kezeléstől is feszesebbé válik a hüvelyfal és a kezelés után 2-3 héttel már a szexuális partner is érezni szokta a változást. A probléma mértékétől függően azonban mi mindig 2-3 kezelést javasolunk, hogy végbe menjen a lehető legnagyobb változás. Vendégeinknek lehetősége van lemondani a következő alkalmat, amennyiben úgy érzik, elérték a kívánt eredményt.

Miért a fókuszált ultrahang?

A kezelés alternatívája a lézeres és rádiófrekvenciás hüvelyszűkítés. Ezek hatásmechanizmusa hasonló, mindegyik a hő által okozott reorganizáción alapul, ugyanakkor a lézer vérzéssel és fájdalommal jár, illetve hegesedési folyamattal. A felszínre történő lézer besugárzás nem hat elég mélyen az izomszövetre és sok a mellékhatás. A rádiófrekvenciából nagyon sok alkalom kell, nem elég precíz és nem meghatározott a mélység, így a behatása és terjedése nem korlátozott, nem tervezhető. A hő nem pontokban érkezik, hanem egyszerre mindenhol, így kellemetlenebb.

A kezelés nem befolyásolja a termékenységet, nincs dokumentált káros rövid vagy hosszú távú mellékhatása.

Miért válaszd az UltraIntimát?

· Erősíti és szűkíti a hüvelyfalat, növeli a hüvelytónust

· Csökkenti a hüvelyszárazságot, növeli a szexuális együttlét élvezetét

· Csökkenti a viszkető, égő érzést és a fertőzések gyakoriságát

· Vitalizál, erősít. Csökkentheti az inkontinenciát.

· Gyors, fájdalommentes kezelés.

· Csupán 1-3 alkalom kell

· 48 óra elteltével szexuális együttlét létesíthető.

· Kockázat- és mellékhatásmentes

ÁRAK

1 kezelés 75.000 Ft

3 kezelés szükséges

A kezelés nem helyettesíti a hormonpótlást vagy a hüvelyproblémák sebészeti kezelését minden nőnél, de akik alkalmasak a kezelésre, azoknak nagymértékben hatékony kezelést jelent. Az eredmények egyénenként változóak.

Praktikus információk

A kezelés alkalmazható 30 év feletti, egészséges nőknek. Nem javasolt szoptatás alatt, de szülés után 3 hónappal már végezhető. A kezelést követő 2 napban kerülni kell az erős hőhatást, szaunát, forró fürdőt és szexuális együttlétet, dörzsölő hatást. A kezeléseket 4-6 hét különbséggel végezzük. A kezelés feltétele a negatív citológia lelet és egészséges hüvely (bármilyen gombás, bakteriális vagy vírusos fertőzés kizáró ok). A kezelés tartóssága: 2-4 év, de a hüvely mindig jobb állapotban lesz, mintha a kezelést nem végeztük volna el. Az újabb szülés/súlyváltozás/hormonális változások befolyásolhatják az eredmények tartósságát.

Foglaljon időpontot

    Login Account

    Already a Medilab Customer?

    Invaild email address.

    6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

    Your information will nerver be shared with any third party.