Nőgyógyászat

Jóindulatú méh és petefészek elváltozások kezelése mellett a méhnyak rákmegelőző állapotainak felismerését és kezelésést is elvégzem. Ezen felül a kismedencei szervek süllyedéses kórképeit sebészeti, illetve konzervatív módon is gyógyítani próbálom.

Nőgyógyászati szűrések:

• méhnyak elváltozások
• méhtest elváltozások
• petefészek elváltozások

Szülészet

Terhesgondozás

A várandós gondozás célja a várandós nő egészségének megőrzése, a magzat egészséges fejlődésének és egészségesen történő megszületésének elősegítése, a veszélyeztetettség és a szövődmények megelőzése, illetve megfelelő időben történő felismerése, valamint a szülésre, a gyermek korai kötődésére, a szoptatásra és a csecsemőgondozásra való felkészítés. A várandósgondozás akkor kezdődik, amikor a méhen belüli várandósságot megállapítom és a szülés megindulásáig vagy a várandósság megszakadásáig tart. A vizsgálatokat saját rendelőmben végzem.

Szülés

Felkért szülést jelenleg nem vállalok, amennyiben elektív szülésindításról, vagy tervezett császármetszésről van szó, akkor azokat a Pécsi Tudományegyetem, Klinikai Központ, Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján vezetem, ahol a Szülésznőkkel együttműködve a Kismamák minden igényét kielégítve lehetőség nyílik nyugodt, kiegyensúlyozott környezetben egyágyas, jól felszerelt, modern szülőszobákban a Kisbaba születésének élményét megélni.

A szülés biztonságához járul hozzá a Klinikánkon működő Újszülött Intenziv Osztály, mely minden pillanatban, megnyugtató hátteret nyújt az újszülöttek gyors és szakszerű ellátásának biztosításában, ha erre szükség lenne. A szülést követő Gyermekágyas időszakban igény szerint fizetős egyágyas jól felszerelt szobák állnak rendelkezésre.

Foglalja le időpontját most

Elérhetőségek

Bejelentkezés telefonon hétköznapokon  8:00-12:00-ig

+36 70 387 46 13

E-mail: szamekzsuzsi@gmail.com

Cím: 7633 Pécs, Dr. Veress Endre utca 2.